Ga naar de inhoud

Dr. Vet, achtergrond & getuigenissen

AlproxiBio

Officiële vertegenwoordiger voor Benelux topproduct Dr. Vet

De Dr VET groep heeft meer dan 30 jaar ervaring in diergeneeskunde, maar ook in het fokken met uitstekende showdieren, verzorging en professionele zorg.

Ook FCI keurmeesters op nationale en internationale shows, hun beroepen als dierenarts en voedingsdeskundige zijn direct verbonden met de verzorging en gezondheid van onze dieren.

Het is ook 20 jaar ervaring in de productie van diervoeder.

Gedurende al deze jaren, gewijd aan hun passie en liefde voor dieren, hebben ze een hele reeks hoogwaardige voedingssupplementen kunnen ontwikkelen voor de schoonheid en gezondheid van huisdieren, getest over de hele wereld.

Ze streven altijd naar uitmuntendheid en bestuderen de meest geschikte combinaties van producten om de beste prestaties te verkrijgen, waarbij ze de verkregen resultaten nauwgezet controleren.

Testimonial van een Belgische fokker: "Ik geef Dr. Vet Mobilityvet tabletten aan mijn hond... Ik zie een verbetering in haar bewegingen, ze rent weer en speelt met haar bal. Bedankt Dr. Vet ! "

Testimonial van een klant (dixit avis google): "Na 1 1/2 maand denk ik dat mijn 14-jarige hond weer in vorm is en weer in staat is om langere wandelingen te maken".

Ga naar de inhoud