Ga naar inhoud

Chocoroc 30g Chocolade-Roze Baai

 2,59 -  2,79

Onze 30g reep met heerlijke roze Madagaskar peper!

SKU : ND Categorie:

De roze bes is een gewaagde gok, aangezien dit zaad een valse peper is. Maar geen nood: gemengd met chocolade die minstens 72% cacao bevat, levert het een verrassende ervaring op in de mond. Het is een kleine explosie van frisheid, een onverwachte pep die u positief zal verrassen. Onze mannelijke en oudere klantenkring is fan.

Wist je dat? De ontdekking van het mengsel van roze bessen en donkere chocolade komt voort uit een productiefout, na een slechte temperering van de chocolade. De chocolade werd lichtroze en prikte in de mond. Het idee om bessen toe te voegen was een smaakrevelatie.

De roze bessenreep kan voor of tijdens een duurrit worden gegeten. De reep blijft kneedbaar in de mond, het is gemakkelijk om hem met een beetje water te breken en er een papje van te maken. De reep wordt met de hand gesegmenteerd en je kunt in je eigen tempo eten. De verpakking is gemakkelijk te openen en te sluiten.

Deze chocolade-roze bessensmaak is verkrijgbaar in twee formaten: in repen van 30 gram en in blokken van 300 gram.

  • Voedingssamenstelling (100g) :

Énergie : 1.950 kJ / 466 kcal – Lipides : 35 g (dont 9 g en acides gras saturés) – Glucides : 27 g (dont 25 g en sucre) – Protéines : 8,7 g – Sel : <0,03 g

  • Ingrediënten Zwarte chocolade* 72% (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, 32%), dadelpasta*, hazelnoten*, pistachenoten*, walnoten*, rozijnen*, kokosnoot*, cacaoboter*, cacaopoeder*, chiazaad*, water, Himalaya roze zout*, roze bessen* (0,7%)* biologisch geteelde ingrediënten

  • Allergenen Hazelnoten, pistachenoten, noten. Chocolade kan sporen van melk en gluten bevatten. Vervaardigd in een atelier waar de 14 belangrijkste allergenen worden gebruikt.

Uw keuze.

Geval, Bulk

Bericht

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om uw mening te geven over "Chocoroc 30g Chocolade-Roze Bes".

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.